donderdag, 30. november 2006 - 21:33

Win kaarten voor Rap4Justice festival in de Melkweg!

Amsterdam

Op 10 december organiseert United Civilians for Peace het hiphop festival “Rap4Justice� in de Melkweg. Aan het festival zullen rappers uit Palestina, Israël en Nederland deelnemen.
Ali B en Lange Frans zijn er al achter gekomen: er broeit iets in het Midden-Oosten. Hiphop verovert een nieuw continent.

Met hun stem komen Palestijnse en Israëlische jongeren in opstand tegen de ellende die hun door militairen en politici wordt opgedrongen. Hiphop zal niet meer hetzelfde zijn.
Voor jou hoeft deze revolutie niet langer een ver-van-je-bed-show te zijn.

Laat niet eerder vertoonde beelden van 'SlingShot Hip Hop' op je inwerken, een documentaire over het leven van Palestijnse rappers (release medio 2007). Kijk naar acts van Ramallah Underground, Sagol, Ali B, Yes-R, Lady D en Lange Frans & Baas B.

Halverwege de avond zal Ali B een andere campagne activiteit 'Spray for justice' lanceren. Graffiti artiesten uit heel nederland mogen hieraan mee doen. Alle geldige inzendingen worden in februari 2007 voorgelegd aan een jury van Palestijnse jongeren.

Die jury wijst vervolgens het mooiste ontwerp aan. Op 15 februari maken wij bekend wie de winnaar is. De winnaar mag in het voorjaar van 2007 met ons en Ali B op reis en zijn eigen graffiti op de echte Muur spuiten! Daarbij zullen veel Palestijnse jongeren aanwezig zijn.

Prijsvraag gratis kaarten

Wil je kans maken op gratis kaarten en ook aanwezig zijn op dit “Rap4Justice� festival op 10 december in de Melkweg? Stuur dan een mail naar info@blikopnieuws.nl met jouw naam en adres onder vermelding van Prijsvraag “Rap4Justice� en het antwoord op de volgende vraag:
'Welke Palestijnse band treed op 10 december a.s op het Rap4Justice festival in de Melkweg op, èn speelt een hoofdrol in de documentaire 'SlingShot HipHop' ?

Kijk voor het antwoord op www.rap4justice.nl. Onder de juiste inzendingen worden 2 x 2 kaarten verloot. Inzenden kan tot en met 5 december. Latere inzendingen worden niet meer geaccepteerd.
Provincie:
Tag(s):