donderdag, 2. februari 2006 - 13:34

Winnaar WK voetbal 2006 al bekend

Haarlem

Nog voordat het WK voetbal 2006 is begonnen, is al bekend wie de finalisten zijn en wat de uitslag is van de finalewedstrijd. De magische entertainers Ronald Moray en Peter Vogel beweren deze uitslag met grote zekerheid te kunnen voorspellen. Dat zij daartoe in staat zijn, bewezen zij eerder in 1990. Toen bleek hun WK-voorspelling helemaal correct te zijn.

In 1990 wisten Ronald en Peter al van tevoren dat West-Duitsland in de finale met 1-0 van Argentinië zou winnen. Deze voorspelling was veilig opgeborgen in een kluis en werd na de finale onthuld tijdens de uitzending van Studio Sport Mondiaal bij de NOS. Dat gebeurde in het bijzijn van Mart Smeets, Charles Groenhuijsen, Tom Egbers, Annet van Trigt en notaris Davina.

Illusionist Hans Klok heeft de entertainers nu uitgedaagd opnieuw een voorspelling te doen. Hij riep Ronald en Peter daartoe op na de uitzending van de WK-loting in Leipzich.

Binnenkort wordt de voorspelde uitslag van Ronald en Peter vastgelegd en op een veilige plaats bewaard. Direct na de WK-finale in Duitsland op 9 juli zal onthuld worden of Ronald en Peter de uitslag ook dit keer weer goed hebben voorspeld. De locatie waar dit plaats gaat vinden wordt nader bekend gemaakt.
Provincie:
Tag(s):