woensdag, 1. maart 2006 - 17:14

Winnaars fotowedstrijd Onstwedde Digitaal

Onstwedde

De Winterfotowedstrijd die Onstwedde Digitaal onlangs hield is gewonnen door Wubbe Veldhuis uit Onstwedde. Hij won de wedstrijd met een bijzonder sfeervolle foto van de Ganskampen in zijn woonplaats. De prijswinnaars namen dinsdagavond hun prijzen in ontvangst in multifunctioneel centrum De Bolster.

Onstwedde Digitaal had drie prijzen beschikbaar gesteld voor deze fotowedstrijd, waardebonnen van 20, 10 en 5 euro. Jan Johan ten Have van Onstwedde Digitaal overhandigde de tweede prijs Frits van der Heide uit Onstwedde voor zijn foto van kerstsfeer op en rond de rotonde. Bert Jan Wolfs uit Onstwedde mocht de derde prijs in ontvangst nemen voor zijn artistieke foto van een kerstbal waarin de Juffertoren weerspiegelt.

De jury, bestaande uit fotograaf Henk Oosterhuis, grafisch vormgeefster in opleiding Nienke van Kasteel en de publieksjury die de foto’s via de website kon beoordelen, had er geen gemakkelijke klus aan. De verschillen in de uitslag waren uitermate minimaal en de foto van Veldhuis kwam uiteindelijk met een minimaal verschil als winnaar uit de bus.
Provincie:
Tag(s):