donderdag, 30. november 2006 - 11:03

Winteravondwandelingen in DierenPark Amersfoort

Amersfoort

Op 27, 28 en 29 december organiseert DierenPark Amersfoort frisse winteravondwandelingen. Het DierenPark is open tot 21.00 uur en is sfeervol verlicht met duizenden kleine lampjes en brandende vuurkorven. Naast een parkbezoek op eigen gelegenheid kan onder begeleiding van een gids een wandeling langs de dieren worden gemaakt.

Brandende vuurkorven, versierde kerstbomen en duizenden kleine lampjes geven het DierenPark tijdens deze winterse avonden een mysterieuze uitstraling. Ook verschillende dierverblijven staan in de schijnwerpers. Zo komen de gasten in het DierenPark de fraai verlichte verblijven van de pinguïns en kamelen tegen. Verder kan een kijkje worden genomen in de verwarmde stallen van de olifanten en de giraffen.

Naast een parkbezoek op eigen gelegenheid, kan onder begeleiding van een gids kan een rondleiding gemaakt worden. De wandeling leidt onder meer langs de neushoorns, de hyena’s en de chimpansees. Na afloop staat er voor iedereen een lekkere glühwein of een warme chocolademelk klaar. Dat geldt overigens ook voor parkbezoekers die niet meelopen met de gids. Geïnteresseerden voor de rondleiding dienen zich van te voren aan te melden bij de Gastenservice op telefoonnummer 033-4227100. Naast de entreeprijs voor het DierenPark, zijn aan de rondleiding geen extra kosten verbonden.
Provincie:
Tag(s):