zaterdag, 18. maart 2006 - 17:04

WK-kaartjes voor Oranje deze week deur uit

Het is een spannende week voor fans die zich via de supportersclub van Oranje hebben ingeschreven voor WK-kaarten. Afgelopen vrijdag is bepaald welke leden een kaartje voor de wedstrijden van het Nederlands elftal tijdens het WK hebben weten te bemachtigen. Dit krijgen zij in de loop van volgende week te horen.

"De leden van de Supportersclub Oranje krijgen tussen nu en anderhalve week bericht. Oók de pechvogels die zijn uitgeloot ontvangen van de Supportersclub een brief", legt bestuurslid Theo Pouw van de supportersclub uit op de website van de KNVB. "De animo voor kaartjes was gigantisch. We hadden 180.000 aanvragen gekregen van 34.000 van onze leden. En dan moet je bedenken dat we tot en met de finale slechts 18.000 kaartjes hebben. We moeten dus veel mensen teleurstellen. Helaas."

"De mensen die kaartjes toegewezen gekregen hebben, krijgen geen toegangskaart maar een voucher. Daarmee kunnen ze zich op de wedstrijddag bij een ticketpunt melden. Op vertoon van deze voucher krijgen ze het echte toegangsbewijs. Dit is noodzakelijk om zwarthandel tegen te gaan."
Categorie:
Tag(s):