zondag, 19. maart 2006 - 15:30

Woning vol cosmetica

Hengelo

De politie heeft op zaterdag 18 maart rond 15.20 uur een 58 jarige vrouw uit Hengelo aangehouden. De vrouw had eerder op de dag bij een drogisterij aan de Staatsburg verschillende cosmeticaproducten gestolen. Zij was door het winkelpersoneel betrapt toen ze zonder te betalen 4 eyeliners, 3 lipliners en 2 andere make-up-artikelen mee wilde nemen.

Na overleg besloot de politie ook even bij haar in de woning te gaan kijken. Dit omdat men vermoedde dat ze meer spullen zou kunnen hebben die afkomstig zouden zijn van diefstal. In de verschillende ruimtes van de woning van de verdachte trof te politie een veelvoud aan cosmetica- en verzorgingsmiddelen aan. Een flink aantal hiervan zat nog in verpakking. Opvallend was dat ze veel testers in huis had.
Al met al lag de hele woning vol met spullen, waaronder ook veel kleding, jassen en schoenen. Een duidelijke verklaring over de herkomst van al deze spullen kon de verdachte niet geven. De politie kreeg wel mee dat de vrouw medicijnen gebruikte tegen depressiviteit: ‘als ze niet slikte ging het helemaal fout met haar’. De politie zoekt uit in hoeverre hulpverlening ingeschakeld kan worden
Provincie:
Tag(s):