donderdag, 21. september 2006 - 16:36

Woonfestival Leeuwarden

Leeuwarden

Leeuwarden presenteert zaterdag 23 september al haar actuele woningbouwprojecten tijdens het woonfestival in en rondom het Stadhuis. Om 10.00 uur opent Roel Sluiter, wethouder Wonen, dit Woonfestival 2006.

Op het Woonfestival maken bezoekers van de binnenstad kennis met alles wat Leeuwarden tot een unieke woonstad maakt: cultuur, gezelligheid en een indrukwekkend palet aan woonmogelijkheden.

Gemeente Leeuwarden presenteert zich op het Woonfestival met woonservicezones en actuele woningbouwprojecten, waaronder Zuiderburen, Blitsaerd en de Zuidlanden. De woningbouwprojecten worden getoond aan de hand van een grote luchtfoto van de stad Leeuwarden. Daarnaast is een actuele maquette van Zuiderburen te bewonderen.

De bezoeker kan op het Woonfestival van 10.00 – 17.00 uur in een historische stedelijke omgeving genieten van live muziek en straattheater. Vanzelfsprekend kunnen alle beschikbare woonlocaties in en om de stad worden bezocht per bus, praam, paard en wagen of met de fiets. Kaartjes voor deze vervoersmiddelen zijn gratis af te halen bij het informatiepunt op het Raadhuisplein.

Het Woonfestival wordt onder andere georganiseerd door de plaatselijke makelaars, woningcorporaties, projectontwikkelaars, zorginstellingen, financiële instellingen, Expeditie Leeuwarden en gemeente Leeuwarden.
Provincie:
Tag(s):