woensdag, 13. december 2006 - 17:39

Yvonne wint Lekker Buiten Spelen Kinderwens!

Oosterwolde

De winnaar van de Lekker Buiten Spelen Kinderwens is bekend! Yvonne en haar klasgenootjes uit Oosterwolde zullen in 2007 hun buitenspeelwens in vervulling zien gaan. Na een oproep aan alle kinderen van 6 t/m 12 jaar om hun allerleukste, mooiste en coolste buitenspeelwens in te sturen, was de inzending uit Oosterwolde samen met die uit Beverwijk en Zoetermeer door een deskundige jury genomineerd.

Tot 3 december konden alle kinderen en hun ouders hun stem uitbrengen op lekkerbuitenspelen.nl. Een item over de winnende wens en het moment waarop Yvonne hoorde dat haar wens in vervulling gaat, is op woensdagmiddag 20 december op tv-zender Jetix te zien.

De ultieme buitenspeelwens: Speeltoestel in het park

De winnende kinderwens was afkomstig van Yvonne en haar klasgenootjes uit Oosterwolde. Zij vinden het hoog tijd voor een nieuw, groots speeltoestel in het park, voorzien van duikelrek, ringen, schommels en een klimbaan. Voor de inzending hadden zij hun kinderwens tot in detail uitgetekend.

“Er is wel een speelveld, maar er staan helemaal geen speeltoestellen!�, aldus Yvonne, die ook nog een foto van het lege speelveld meestuurde. Veel stemmers hebben aan de wens van Yvonne gehoor gegeven en de kinderen in Oosterwolde zullen hun wens in 2007 in vervulling zien gaan. In overleg met de gemeente en Yvonne wordt gekeken op welke wijze de wens het beste uitgevoerd kan worden.

Yvonne was helemaal verbaasd toen zij hoorde dat haar wens de meeste stemmen heeft gekregen: “Ik had het helemaal niet verwacht, maar ik ben heel blij dat we hier een mooie speelplek krijgen.�
Provincie:
Tag(s):