woensdag, 25. oktober 2006 - 12:39

Zeeland stapt massaal over op digitaal bellen

Kamperland

De Zeeuwen hebben het digitaal bellen ontdekt. Dat kunnen we stellen na de succesvolle campagne “Voordeliger bellen met Digitale Telefonie van ZeelandNet� waarvan afgelopen zaterdag de laatste dag was. In twee weken tijd is het aantal aanmeldingen gegroeid van 16.600 tot bijna 19.400.

Gedurende deze 2 weken konden klanten zich aanmelden zonder dat hen de gebruikelijke aansluitkosten in rekening gebracht zal worden.

De lagere kosten is één van de voordelen van digitale telefonie. Zo betalen abonnees die onderling met elkaar bellen geen gesprekskosten. Uit onderzoek is gebleken dat de gebruikers van digitale telefonie tevreden zijn over de kwaliteit. Deze noemen ze vergelijkbaar met wat ze gewend waren. Ook over de aansluiting is men tevreden. De meeste nieuwe klanten kiezen ervoor om het bestaande telefoonnummer mee te nemen.

Over het algemeen kan een aansluiting op de digitale telefonie binnen twee maanden gerealiseerd worden. Door de massale toeloop bestaat echter de mogelijkheid dat nieuwe klanten iets langer zullen moeten wachten ZeelandNet heeft echter extra monteurs aangetrokken om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.
Provincie:
Tag(s):