maandag, 2. oktober 2006 - 8:07

Zeer geslaagde modeshow

Ter Apel

De op 27 september gehouden modeshow is zeer goed ontvangen bij het publiek. Vele positieve reacties waren na afloop te horen en ook de deelnemende winkeliers waren zeer tevreden. De nieuwe najaarsmode werd op uitstekende wijze geshowd door de modellen die veelal uit Ter Apel kwamen
Ook op het gebied van schoenen en brillen was genoeg te zien want ook daar was door de deelnemende winkeliers voor gezorgd.

In de pauzes van de modeshow werden twee makeovers verloot. De prijswinnaars waren Monica Haan en Marthia Keizer, allebei uit Ter Apel Zij kregen uit handen van de ladyspeaker drie waardebonnen voor een nieuwe garderobe, een paar schoenen en een bezoek aan de kapper.

De kaarten waren in de voorverkoop al uitverkocht en velen hadden daardoor geen kaart. Die mensen krijgen waarschijnlijk een herkansing want door dit succes komt er mogelijk een nieuwe modeshow in het voorjaar.

De organisatie was in handen van Stichting Promotie Ter Apel en ook die waren tevreden over het verloop van de modeshow.
Provincie:
Tag(s):