zondag, 15. januari 2006 - 18:02

Ziekte belemmert werkzaamheden gouverneur

Maastricht

Gouverneur Leon Frissen ondervindt steeds meer hinder van de ziekte van Menière. De ziekte houdt in dat hij last heeft van plotseling opkomende duizeligheid en misselijkheid. Dit heeft hij zondag gezegd in het L1-radioprogramma ‘De Stemming’. Op zijn eigen weblog van de Provincie Limburg had de gouverneur dit ziektebeeld ook al kenbaar gemaakt.

De Limburgse commissaris van de koningin is al langere tijd bekend met dit ziektebeeld, maar de laatste maanden begint het meer op te spelen, laat de gouverneur weten. Door het syndroom is Frissen soms niet in staat zijn werkzaamheden uit te voeren. Ook is niet te voorspellen wanneer een aanval zich aandient, meldt hij op zijn weblog. ‘Sommige afspraken moeten op het laatste moment worden afgezegd’, aldus Frissen.

Een arts van het academisch ziekenhuis in Maastricht en een chiropractor helpen de Limburgse commissaris van de koningin om zijn ziekte beheersbaar te houden. Tegenover L1 liet Frissen weten 'het rustiger aan te willen doen door meer reflectie in te bouwen en niet alleen maar werken.'
Provincie:
Tag(s):