maandag, 10. april 2006 - 21:51

Zoektocht naar verwarde oudere mevrouw

Diepenheim

Sinds zondagmorgen 9 april wordt er gezocht naar de 79 jr. mevrouw Lusink uit Diepenheim. Mevrouw Lusink heeft die zondagmorgen tussen 08.00 en 08.30 uur haar woning aan de Raadhuisstraat in Diepenheim in verwarde toestand verlaten.
Een zoektocht die daarna door familie en de politie werd gestart en waarbij o.a. de directe woonomgeving werd uitgekamd, leverde niet het gewenste resultaat op.

In de loop van de zondagmiddag en gedurende de avond heeft de politie ook nog met behulp van politiehonden en een helikopter de verdere omgeving afgezocht waarbij in de avond gebruik is gemaakt van een zogenaamde warmtebeeldcamera.
Maandagmorgen 10 april is het zoeken met o.a. een drietal politiehonden verder gegaan. Rond 15.30 uur was mevrouw Lusink nog niet gevonden.

Zoals gezegd gaat het om de 79 jr. uit Diepenheim afkomstige mevrouw Lusink. Zij was zondagmorgen gekleed in een donkerblauwe broek en droeg een donkerrode trui. Zij liep daarbij op groene rubberen laarzen.
Mevrouw Lusink is klein van stuk, ongeveer 1.60 m lang, tenger van postuur en heeft grijs half lang haar. Verder heeft zij een hangend linker ooglid en is daarbij ook slechtziend.

Een ieder die haar na zondagmorgen 08.00 – 08.30 uur heeft gezien of weet waar zij op dit moment verblijft, wordt verzocht contact op te nemen met de politie Twente, afd. Goor, te bereiken onder tel.nr. 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):