zaterdag, 9. december 2006 - 9:49

ZOOP fandag in Ouwehands Dierenpark Rhenen

Rhenen

Zondag 10 december organiseert Ouwehands Dierenpark in Rhenen de laatste ZOOP fandag van dit jaar. Ontmoet op deze dag Sira, Bastiaan, Alwin en Moes en vraag aan je favoriete ranger zijn of haar handtekening (12.00 uur en 16.00 uur). De rangers staan op het punt om af te reizen naar Zuid-Amerika voor de opnames van de derde ZOOPfilm. Volgend jaar zomer zal deze film in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Tevens is het dierenpark met al haar dieren en de speelse tijgerdrieling te bewonderen.

ZOOP verhaalt over acht jongeren die in Ouwehands Dierenpark wonen omdat zij een opleiding volgen tot dierenverzorger. Hun onderlinge relaties, de verhouding tot hun ouders en het contact met de dieren in het park vormen de rode draad van de serie.

"Wat de soap uitzonderlijk maakt is de locatie en de interactie met de dieren", stelt Nijenhuis. "De serie appelleert aan de belevingswereld van jongeren: het beroep dierenverzorger staat bij Nederlandse kinderen als favoriet beroep op de eerste plaats."
Provincie:
Tag(s):