zaterdag, 9. september 2006 - 17:54

Zuid kleurt de stad op tweede cultuurdag

Enschede

De eerste cultuurdag van het festival Zuid kleurt de stad op 16 juli jl. was zeer geslaagd. Ruim 500 bezoekers, waaronder 75 kinderen wisten op deze zonovergoten dag de schaduwrijke Twentehallen te vinden. Op zondag 10 september vindt de tweede cultuurdag plaats van 11.00 – 17.00 uur. In de Twentehallen is van alles te beleven op het gebied van zang, dans, sport en kunst. Vorig jaar werd de aftrap gegeven voor Zuid kleurt de stad, maar dit jaar is de opzet iets anders.

De inhoud is hetzelfde: een braderie die bol staat van muziek, dans, workshops, ‘martial arts,’ theater, zangkoren, kunst, demonstraties, proeverij, mode, snuisterijen, presentaties en een infomarkt. Er wordt samengewerkt met Alifa–Stichting Welzijn Enschede. De opdrachtgever is Stadsdeel Zuid.

Van 11.00 tot 17.00 uur is er een fantastisch en afwisselend programma. Er is van alles te beleven op het gebied van sport, kleinkunst, tradities en doe-activiteiten. Een breed scala voor jong en oud, families en dagjespubliek. Dit alles in een gezellige vakantiesfeer. Invloeden van ver over onze grenzen ontbreken niet. Natuurlijk worden de typische Nederlandse gebruiken hierin ook vertegenwoordigd.

Het evenement vindt plaats in de Twentehallen Enschede gelegen aan De Reulver 120.

U kunt ook de website van De Twentehallen bezoeken of de website van Enschede onder het kopje Stadsdelen, Stadsdeel Zuid.
Provincie:
Tag(s):