maandag, 25. september 2006 - 13:00

Zwaar ongeval met 3 gewonden

Zierikzee

Zondagmiddag is op de Weg naar de Val in Zierikzee een ernstig verkeersongeval gebeurd. Door nog onbekende oorzaak raakte de auto van een 21-jarige vrouw uit de gemeente Noord Beveland in de rechterberm. Zij reed in de richting van Zierikzee, komende uit de richting Goes. De vrouw maakte, vermoedelijk, een stuurcorrectie en reed de weghelft voor het tegemoetkomend verkeer op.

Op dat moment reed daar een personenauto die werd bestuurd door een man uit Knokke-Heist (B), in de auto zat ook nog zijn vrouw. Beide auto’s botsten frontaal op elkaar en drie zwaar gewonden waren het gevolg.

In totaal zijn drie ambulances en een traumahelikopter ter plaatse gekomen. Alle drie de gewonden werden met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd waar zij alle drie op de Intensive Care afdeling zijn opgenomen. Alle slachtoffers hebben botbreuken en mogelijk inwendig letsel opgelopen.

Voor zover bekend verkeren de slachtoffers niet in levensgevaar. De Zeeuwse politie vraagt of er getuigen van het ongeval zijn die omstreeks 17.37 uur over de Zeelandbrug hebben gereden en iets van het ongeval hebben gezien. Het verkeer is, gedurende twee uur, omgeleid geweest. Omstreeks 19.30 uur werd de weg weer vrijgegeven.
Provincie:
Tag(s):