donderdag, 14. september 2006 - 12:09

Zware mishandeling met beroving

Naar aanleiding van een op zondag 10 september omstreeks 21.30 uur gepleegde zware mishandeling met beroving is de politie op zoek naar getuigen. Bij de mishandeling en de daaropvolgende beroving raakte een 39 jarige man zwaar gewond aan zijn hoofd.

Het slachtoffer, een 39-jarige man uit Vriezenveen, bevond zich die avond in Vroomshoop (nadere locatie onbekend), toen hij door een passerende automobilist werd aangesproken. Deze bood hem een ritje aan, waarna de 39-jarige instapte. In de auto zaten nog een man en een vrouw.

Na een korte rit werd de man in Westerhaar op de Schuineweg, een doodlopend weggetje vlakbij de Vroomshoopseweg, uit de auto gezet. Vervolgens werd hij daar flink mishandeld en van zijn portemonnee beroofd. Daarna reed het drietal met de auto weg en lieten de gewonde man achter.

Door de mishandeling liep de 39-jarige man een ernstige hoofdwond op en werd hij voor behandeling naar een ziekenhuis gebracht en daar opgenomen. Inmiddels is het slachtoffer weer thuis.

De politie wil graag in contact komen met personen die gezien hebben dat het slachtoffer in Vroomshoop in een zwarte auto stapte. Uiteraard wil de politie graag getuigen van de mishandeling in Westerhaar spreken. Getuigen van beide voorvallen kunnen via telefoonnummer 0900-8844 contact opnemen met de politie in Twenterand. Anoniem bellen kan ook via Bel Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):