donderdag, 1. november 2007 - 11:06

10.000 euro voor de mooiste billen

München

Op 31 oktober was sloggi, één van 's werelds vooraanstaande
ondergoedmerken gastheer van de finale van de globale modellenwedstrijd 'Toon me je billen' om de mooiste billen ter wereld te vinden. Een VIP-jury koos twee winnaars onder de 42 finalisten uit 26 landen. Kristina Dimitrova (19) Bulgarije, en Andrei Andrei (24) Roemenië, kregen de titel 'Mooiste Billen ter Wereld' van sloggi.

Daarnaast kregen ze een modellencontract voor de volgende internationale sloggicampagne, 10.000 euro aan prijzengeld en een verzekeringsdekking voor hun billen.

In een internationale wedstrijd op het Internet waar kandidaten hun foto's konden insturen werd van ieder land een winnaar gekozen. Meer dan 5 miljoen bezoekers bezochten de pagina en 130.000 geregistreerde gebruikers stemden op ongeveer 15.000 kandidaten.

Kandidaten uit Duitsland tot Italië, uit Polen tot Estland, uit Japan tot Zuid-Afrika namen deel aan de wedstrijd. Voor de finale beslissing werd aangekondigd moesten de finalisten de jury overtuigen van hun modelleringskennis op een ongewone catwalk - een bewegende transportband.
Categorie:
Tag(s):