zaterdag, 20. januari 2007 - 18:47

20-Jarige jongen komt om bij verkeersongeval

Werkendam

Vrijdagavond vond er een dodelijk ongeval plaats op de Van Randwijklaan in Werkendam. Daarbij is een 20-jarige bromfietsbestuurder uit Werkendam om het leven gekomen. Het ongeluk gebeurde rond 21.10 uur op de T-splitsing van de Van Randwijklaan en het Pijlstaartpad.

Zoals het zich op dit moment laat aan zien, reed het slachtoffer op zijn scooter over de Van Randwijklaan en werd geschept door een automobilist uit Werkendam, die linksaf wilde slaan naar het Pijlstaartpad. De jongeman raakte daarbij zwaar gewond.

De traumahelikopter kwam ter plaatse om medische assistentie te verlenen, maar dat mocht helaas niet meer baten. Het slachtoffer overleed korte tijd later aan zijn verwondingen.

Agenten namen verklaringen op van de betrokken automobilist en aanwezige getuigen. Daarnaast onderzochten gespecialiseerde politiemedewerkers de toedracht van dit trieste ongeval. Zij stelden een uitvoerig sporenonderzoek in en legden alles op foto vast.

Voor de nabestaanden van het overleden slachtoffer en de betrokken automobilist is Bureau Slachtofferhulp ingeschakeld.
De politie kreeg assistentie van de Werkendamse brandweer om de plaats van het ongeval af te schermen voor het aanwezige publiek en te verlichten voor het technisch onderzoek.
Provincie:
Tag(s):