maandag, 8. januari 2007 - 20:10

6.250 euro voor Villa Pardoes

Tilburg

De reisveilingen op de Vakantiebeurs Midden-Brabant op zondag 7 januari hebben in totaal 6.250 euro opgelevert. Dat bedrag komt in zijn geheel ten goede aan Villa Pardoes, waardoor gezinnen met ernstig zieke kinderen kunnen genieten van een heerlijke vakantie. In totaal werden zes reizen geveild die diverse touroperators in samenwerking met Reisburo Disma beschikbaar hadden gesteld. Taxibedrijf Delta-Tax verzorgt bij elke reis het gratis taxivervoer van en naar de luchthaven.

De Vakantiebeurs Midden-Brabant werd dit jaar weer drukker bezocht dan vorig jaar. Bijna 2.000 betalende bezoekers passeerden de entree in het Willem II stadion in Tilburg. Naast de reisveiling vonden er in drie zalen presentaties plaats van diverse bestemmingen. In twee grote beurszalen presenteerden ruim 30 touroperators hun gidsen voor het nieuwe zomerseizoen.

Bezoekers van de Vakantiebeurs Midden-Brabant konden direct op de beurs een boeking maken van een gevonden reis. Deze hele maand krijgen zij bij Reisburo Disma 20 euro korting bij een groot aantal touroperators die op de beurs aanwezig waren, tegen inlevering van de reischeque die zij bij de entree hebben ontvangen.
Provincie:
Tag(s):