zondag, 23. december 2007 - 12:52

83-jarige Willem Schmidt nog steeds vermist

Enschede

De politie in Enschede is nog steeds op zoek naar de vermiste 83-jarige Willem Schmidt. Ondanks de tips die zijn binnengekomen, werd de man tot op heden nog niet teruggevonden.

Willem Schmidt werd op zondag 16 december door zijn echtgenote als vermist opgegeven. Hij had die middag omstreeks 13.00 uur de echtelijke woning aan de Sportlaan in Enschede per fiets verlaten. Sindsdien ontbreekt ieder spoor van de 83-jarige man. Een getuigenoproep op maandag 17 december leverde enkele tips op, echter deze konden tot op heden nog niet leiden tot het terugvinden van de man.

Willem droeg op de dag van zijn verdwijning een rood/bruin jack, een bruine pet een beige ribbroek en een bruine fleecetrui met daaronder een oranje overhemd. Hij is ongeveer 1.70 meter en heeft een slank postuur. Hij is kalend en draagt een bril.

Willem fietste zondag 16 december op een nieuwe, lichtgrijze damesfiets van het merk Gazelle. Aan de fiets waren twee blauwe fietstassen bevestigd. Daar Willem hartpatiënt is en hij zonder zijn medicijnen van huis is gegaan, wordt gevreesd voor zijn gezondheid.

De politie wil graag in contact komen met mensen die mogelijk weten waar Willem Schmidt op dit moment verblijft, of die hem na 13.00 uur zondagmiddag 16 december nog hebben gezien. Zij worden verzocht contact op de te nemen met de politie Twente.via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):