zondag, 11. november 2007 - 22:17

€ 750,- voor Doe Een Wens Stichting

Vlissingen

Vrijdag 22 juni hield de Louise De Colignyschool uit Vlissingen een Fancy Fair. Deze stond geheel in het teken van Michiel de Ruyter. Naast dit thema wilde de school ook iets voor het goede doel doen. Al snel werd de keuze gemaakt voor een aan kinderen verbonden doel namelijk de Doe Een Wens Stichting.

Leerlingen van de school zullen op dinsdag 13 november om 15:00u een bedrag van € 750,-- aan de vrijwilligers van de Doe Een Wens Stichting overhandigen. Zij doen dit door symbolisch een cheque uit te reiken. Het bedrag werd bijeen gebracht door sponsoring vanuit het bedrijfsleven. Daarnaast konden tijdens de fancy fair bezoekers meedoen aan het Rad van Fortuin.

De Doe Een Wens Stichting Nederland vervult vanaf 1989 de liefste wens van een kind, tussen de drie en achttien jaar, met een levensbedreigende ziekte, wonend in Nederland.

De Stichting streeft ernaar van elke wensvervulling een unieke gebeurtenis te maken, waarbij de vreugde van het kind centraal staat en waar het kind en de familie van kunnen genieten.
Provincie:
Tag(s):