maandag, 16. april 2007 - 0:32

Aanhoudingen na ernstige bedreigingen

Tholen

In de nacht van zaterdag op zondag zijn in Tholen een 37-jarige man uit Beverwijk (rond 03.10 uur) en een 39-jarige man uit de gemeente Tholen (rond 01.40 uur) aangehouden na een ruzie.Het tweetal kreeg ruzie voor de woning van de man uit de gemeente Tholen. Hierbij zette de man uit de gemeente Tholen een steekwapen op de keel van de man uit Beverwijk.

De man uit Beverwijk reed op zijn beurt met zijn auto in op de man uit de gemeente Tholen.Deze kon voorkomen dat hij aangereden werd door opzij te springen. Zijn 21-jarige vriendin, tevens uit de ge-meente Tholen, die naast hem stond werd wel door de auto geraakt.

Zij hield aan de aanrijding een snee in haar elleboog en schaafwonden aan haar hand over. Ze is overgebracht naar de huisartsenpost in Bergen op zoom waar ze behandeld werd aan haar
verwondingen. Na de aanrijding reed de man uit Beverwijk weg. Hij is door de politie aan de Nieuwe Postweg in Tholen aangehouden.

Beide mannen deden aangifte tegen elkaar. Ook de 21-jarige vrouw deed aangifte. De mannen zijn allebei in verzekering gesteld. De aanleiding voor de ruzie ligt in de relationele sfeer.
Provincie:
Tag(s):