donderdag, 4. januari 2007 - 9:42

Aanrander met zwart-witte hond gezocht

Apeldoorn

De politie is een uitgebreid onderzoek gestart naar een gewelddadige aanranding van een 21 jarige vrouw uit Apeldoorn. Het incident vond afgelopen dinsdag in de vroege ochtend rond 06.15 uur plaats langs de Laan van Zevenhuizen, nabij de vijver tussen de Sluisoordlaan en de Zilverschoon.

Terwijl de vrouw over het fietspad naar haar werk fietste, trok een nog onbekende man haar van de fiets. De vrouw die hierbij ten val kwam werd vervolgens door de man aangerand en bedreigd met een mes. Met dit mes stak hij vervolgens beide banden van de fiets van het slachtoffer kapot.

Nadat de vrouw kans zag te ontkomen heeft zij hulp gezocht.
Het signalement van de man luidt: Tussen de 40 en 50 jaar oud, dik en vadsig postuur, getinte huid, sprak met buitenlands accent, zwart/grijs krullend achterover gekamd haar, dikke wenkbrauwen, lange zwarte stoffen jas en had een zwart–witte hond (met een hoogte tot aan zijn knie) aan de lijn bij zich.

De politie heeft inmiddels een buurtonderzoek gehouden, maar is nog op zoek naar de dader en verzoekt getuigen die dinsdagochtend iets hebben gezien of de man met de hond aan het signalement menen te herkennen, te bellen via 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):