woensdag, 7. maart 2007 - 0:10

Aanrijding tussen zes voertuigen op de A58

Rilland

Dinsdagmorgen om 05.53 uur vond op de A58 ter hoogte van Rilland een aanrijding plaats tussen zes voertuigen.Een 37-jarige vrachtwagenchauffeur uit Helmond reed met zijn vrachtwagen op de A58 vanuit Bergen op Zoom richting Vlissingen.

De 37-jarige was vervolgens niet bij machte op tijd af te remmen voor een met waarschuwingslichten op de weg staande, of langzaam rijdende personenauto (is nog onbekend) en raakt deze. Deze personenauto werd bestuurd door een 55-jarige man afkomstig uit Polen. Daarna schoot de vrachtwagen door de middenberm en de vangrail door naar de andere kant van de weg waar vier hem tegemoetkomende personenauto’s uit moesten uitwijken.

Er is veel materiële schade aan de betrokken voertuigen. Een inzittende van auto, bestuurd door de 55-jarige Pool, een 47-jarige Poolse man, raakte gewond aan zijn hoofd en is voor verdere behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Intussen heeft hij het ziekenhuis alweer verlaten. Een andere betrokkene (nog onbekend wie) van het ongeval is ter plaatse behandeld aan een verwonding aan zijn duim.

Het verkeer vanuit Vlissingen naar Bergen op Zoom moest rekening houden met een vertraging ter hoogte van Rilland tot vanavond 20.00 uur i.v.m. reparatiewerkzaamheden. De vrachtwagen en de personenauto’s zijn weggetakeld.
Provincie:
Tag(s):