dinsdag, 1. mei 2007 - 22:29

Adje bezoekt Overijsselse burgemeesters

Hengelo

Burgemeester Kerckhaert werd op dinsdag 1 mei verrast met een bezoek van Adje, bekend van het tv-programma van Paul de Leeuw. Het bezoek maakte onderdeel uit van de perspresentatie van de 15e editie van Overijssel op Straat. Tijdens het bezoek overhandigde Adje de burgemeester een T-shirt en speldde hem een speciale onderscheiding op met betrekking tot het Straattheater. Naast burgemeester Kerckhaert bezocht Adje ook een aantal andere burgemeesters in Overijssel.

Het festival Overijssel op Straat brengt dit jaar een programma in vijftien steden en dorpen van de provincie. Het Straattheaterfestival vindt plaats van mei tot en met oktober en brengt diverse optredens. Zo zijn er steltlopers, nep-monsters, clowns, jongleurs, standbeelden, acrobaten en andere acteurs die graag direct in contact komen met hun publiek.

In Hengelo vindt het Straattheater dit jaar plaats op 30 juni en 1 juli in het centrum van de stad. Op beide dagen zal de wereldberoemde Zuid-Koreaanse percussiegroep Dulsori de show stelen. In alle werelddelen heeft Dulsori met haar wervelende uitvoering een grote indruk achtergelaten. Meer informatie over het straattheater volgt binnenkort op
Provincie:
Tag(s):