maandag, 22. januari 2007 - 11:42

Adopteer een verzorgingspost tijdens Maastrichts Mooiste

Maastricht

Maastrichts Mooiste, het grootste wandel- en hardloopevenement van de provincie Limburg vindt plaats in de zomer, wat betekent dat het risico op een warme dag zeer hoog is. De organisatie zet daarom de komende jaren sterk in op een zeer goede verzorging van de deelnemers aan Maastrichts Mooiste.

Zij willen sportclubs en andere verenigingen in Maastricht graag uitnodigen om gedurende minimaal drie jaar een verzorgingspost langs het parcours van Maastrichts Mooiste 5 of 15 kilometer hardloopwedstrijd te ‘adopteren’. Hiervoor betaalt de organisatie per jaar een vast bedrag van 300 euro per verzorgingspost.

In totaal zijn per verzorgingspost ongeveer 35 personen bezig gedurende gemiddeld drie a vier uur, incl. het klaarmaken van de post, het aanreiken aan de deelnemers van sponzen en bekertjes en het weer netjes opruimen van de post na de loop.

Per verzorgingspost is het daarnaast noodzakelijk dat de club een coördinator aanwijst die onze contactpersoon is en de organisatie van de verzorgingspost regelt. Deze coördinator kan bijvoorbeeld een elftalleider van een voetbalelftal zijn. De coördinator van de verzorgingspost ontvangt vanuit de organisatie van Maastrichts Mooiste instructies.

Naast de vergoeding (die na het evenement rechtstreeks naar de clubkas wordt overgemaakt) ontvangen alle vrijwilligers van verenigingen een gratis Maastrichts Mooiste t-shirt en een lunchpakket op de wedstrijddag. Enkele dagen na het evenement organiseert de Stichting Maastrichts Mooiste ook nog een borreltje voor alle vrijwilligers, waarvoor iedereen wordt uitgenodigd om even terug te blikken en te leren van de opgedane ervaringen.

Interesse? Bel met evenementcoördinator Gerrino Mulder, tel. 06-55375797 voor het vastleggen van de afspraak.
Provincie:
Tag(s):