vrijdag, 2. maart 2007 - 18:40

“Gratis parkeren met trekker� tijdens Tractorpulling in Gelredome!

Arnhem

Zaterdag 14 april is het zover: een geheel vernieuwde tractorpulling show in Gelredome. Met tal van binnen- en buitenlandse toppers die de strijd aangaan met de sleepwagen. Op twee wedstrijdbanen krijgen de bezoekers in 4 uur tijd een spectaculaire show voorgeschoteld. Een avond vol actie, kracht en sensatie. Bovendien mag elke bezoeker die met een trekker komt mag gratis parkeren!

Alle tractoren zijn vooraf én tijdens het evenement gratis te bezoeken in het rennerskwartier. Het publiek kan op ieder moment een pitwalk maken in het rennerskwartier of de vele standhouders bezoeken op de promenade rondom de tribunes.

Om de show verder aan te kleden komen ook de grote vlammenwerpers weer op de baan, die bij iedere ‘full pull’ grote steekvlammen van circa 10 meter geven. Een geweldig gezicht... Twee supergrote LED-beeldschermen zorgen er bovendien voor dat u niets hoeft te missen. Het betreft de grootste indoorshow van Europa.

Als klap op de vuurpijl heeft Gelredome de Nederlandse primeur: de nieuwe DRAGON FIRE van Paul Heisterman. Deze machine is voorzien van een 'Zvesda' motor, heeft maar liefst 48 cilinders en is omgebouwd op methanol als brandstof. Deze geweldenaar uit Duitsland met zijn ruim 8.000 paardenkrachten staat garant voor een uniek spektakel!
Provincie:
Tag(s):