maandag, 23. april 2007 - 9:17

‘Toch lewaai op twintig maai'

Stadskanaal

Eigenlijk stond er voor 20 mei Pagepop op het programma op de dagcamping in het Stadskanaal. Het afblazen van dit jaarlijkse muziekfeest door de organisatie, is voor een kwartet Kanaalster muziekliefhebbers aanleiding op dan maar zelf een muziekevenement te houden. Onder de noemer ‘Toch lewaai op 20 maai’ speelt er een zes- of zevental bandjes, zelfde tijd, zelfde plaats.

Zelf spelen ze in verschillende bandjes en kwamen ze elk jaar trouw naar Pagepop. Nu trekken ze de kar voor één keer zelf. Albert Boddema, Roger Dol en de gebroeders Harold en Rudolf Többen nemen de organisatie voor hun rekening.

Zij hebben de line-up inmiddels zo goed als rond: vastgelegd zijn Hot Me!, SuperconnieS, Wänkers Whipläsh, Dr. Paul Woodstock en Cold Gin en met twee bandjes wordt nog gesproken.

,,Ons feestje Pagepop ging niet door op 20 mei. Daarom hebben we besloten om zelf maar iets te organiseren’’, zegt Roger. Rudolf benadrukt dat het beslist niet de intentie is om de plaats van Pagepoporganisator stichting Knoal 88 over te nemen: ,,Wij willen Knoal ‘88 juist een hart onder de riem steken. Wij willen dat het Stadskanaalster festival behouden blijft en hopen dat dit een positieve prikkel is. Het is wat ons betreft een eenmalige actie. Wij hopen dat dit de basis legt voor een prachtig Pagepop 2008.’’
Provincie:
Tag(s):