dinsdag, 16. januari 2007 - 20:30

‘We zette de goeie toon’ Mastepinnelaand

Wouwse Plantage

Op zondag 14 januari 2007 om 12.00 uur vond, in de komkommerkwekerij van familie Nouws te Wouwse Plantage, de officiële Mastepinnelaand CD-presentatie plaats. In de aanwezigheid van Prins Erik d’n 1e, reikte Cees van Kinderen de CD uit aan de voorzitter van hofkapel W’ornouwus, Sjaak van den Berg. Daarna ontving de Prins ook een exemplaar van de man die zorg heeft gedragen voor de CD-opnames.

Eerder deze ochtend werd de hofkapel, tijdens het repeteren in de kantine van de komkommerkwekerij, ‘overvallen’ door stichting kindercarnaval de Mastepinne. Na deze verrassing werd de volledige band, die dit jaar 44 jaar bestaat, meegenomen naar een van de kassen om daar de officiële handelingen plaats te laten vinden.

Op de CD zijn verschillende versies van ‘We zette de goeie toon’ te horen, waaronder de originele versie, de instrumentale versie en de rapversie, ingezongen door Prins Erik d’n 1e en Nar Marijntje. Het nummer is geschreven, opgenomen en ingezongen door hofkapel W’ornouwus, met medewerking van een aantal stichtingsleden.
Provincie:
Tag(s):