woensdag, 6. juni 2007 - 14:06

Afsluiting ‘Hannie Schaftweg (N351/N717)

Emmeloord

De wegwerkzaamheden op de Hannie Schaftweg volgens planning. Dit houdt in, dat dit weggedeelte vrijdag 8 juni weer voor het verkeer kan worden opengesteld. Vanaf maandag 11 juni wordt begonnen met werkzaamheden tussen de rotonde ‘ Pilotenweg’ en de rotonde ‘Karel Doormanweg/Randweg’. Dit gedeelte wordt vanaf maandag 11 juni afgesloten voor het verkeer.

Als de werkzaamheden volgens de planning blijven verlopen wordt het gedeelte tot en met de op-/afrit naar de Urkerweg op donderdag 21 juni weer voor het verkeer opengesteld. Het gedeelte tussen op-/afrit naar de Urkerweg en de rotonde ‘Karel Doormanweg/Randweg’ blijft afgesloten tot uiterlijk vrijdag 13 juli.

De omleidingsroutes worden aangepast op het afgesloten zijn van de weggedeelten tussen de rotonde ‘Pilotenweg’ en de rotonde ‘Karel Doormanweg/Randweg’. Dit heeft alleen gevolgen voor het lokale verkeer. Verkeer dat de Hannie Schaftweg gebruikt om de afslag ‘Hannie Schaftweg’ (nr. 14) van rijksweg A6 te bereiken of verkeer dat vanaf rijksweg A6 via de afslag ‘Hannie Schaftweg’ en de Hannie Schaftweg de woonwijken ‘Emmeloord West’ en ‘de Erven’ wil bereiken blijft omgeleid via de afslag ‘Muntweg’ (nr. 15).

Het brom-/fietsverkeer kan tijdens de uitvoering van de werkzaamheden gebruikmaken van het fietspad tussen de rotonde ‘ Pilotenweg’ en de rotonde ‘Karel Doormanweg/Rand¬weg’, maar krijgt bij de brug over ‘Urkervaart/¬Urkerweg’ wel te maken met een aangegeven omleiding op het moment dat daar werkzaamheden worden uitgevoerd.

Meer informatie over deze en andere werkzaamheden aan het provinciale wegennet kunt u vinden op de provinciale
internetpagina.
Provincie:
Tag(s):