maandag, 11. juni 2007 - 9:29

Alfa-college helpt kiezen

Groningen

Het Alfa-college houdt op woensdag 20 juni van 19.00 tot 21.00 uur een voorlichtingsavond in het schoolgebouw aan de Admiraal de Ruyterlaan 2 in Groningen. Leerlingen uit het voortgezet o­nderwijs én hun ouders/verzorgers kunnen die avond informatie krijgen over tal van mbo-opleidingen, o­nder het motto ‘Alfa-college helpt je kiezen’.

De voorlichtingsavond van het Alfa-college vindt plaats vlak na de bekendwording van de examenuitslagen in het voortgezet o­nderwijs. Het is de laatste voorlichtingsavond van dit schooljaar. Geslaagden, niet-geslaagden en scholieren die nog geen vervolgopleiding hebben gekozen, kunnen nog één keer alle informatie krijgen die zij nodig hebben voor een goede keuze. Bezoekers krijgen persoonlijke voorlichting over het opleidingenaanbod van het Alfa-college.

Er is ruimschoots aandacht voor nieuwe opleidingen, zoals Gamedesign, Commerciële Techniek en Interieuradviseur. Die laatste twee opleidingen starten per 1 september op de locatie van het Alfa-college in Assen. Natuurlijk komen tijdens de voorlichtingsavond ook alle andere opleidingen van het Alfa-college aan bod.
Provincie:
Tag(s):