dinsdag, 13. maart 2007 - 18:12

Alles voor elk soort feest tijdens Bruids- en feestbeurs

Onstwedde

Of het nou een bruiloft is, een tuinfeest of een tentparty, iedereen die van zins is een feestje te gaan vieren, kan op zaterdag 24 maart heel veel goede ideeën opdoen op het Evenemententerrein in Onstwedde. In verwarmde tenten op dit terrein wordt dan een grote Bruids- en Feestbeurs gehouden. De beurs wordt gehouden van 10.00 tot 18.00 uur.

De beurs wordt georganiseerd door Partyservice B.J. Moed. Moed regelt complete feesten op locatie en heeft de organisatie van dit evenement op zich genomen. Er zijn op de beurs bijdragen te vinden voor alle mogelijke feesten, zoals daar zijn bedrijfsfeesten, verjaardagspartijen, jubilea en buurtbarbecues.

In de horecatent worden diverse demonstraties verzorgd. Zo draait er een drive-in-show en spelen er diverse bandjes. Voor volwassenen is er een Vietnamese goochelaar. Ook is er een bodypaintshow en kunnen er pleasureparty’s worden geboekt bij Dilendo. Verder is er voor kinderen een luchtkussen en kunnen zij genieten van suikerspinnen en popcorn. Speciaal voor de aankleding van tuinfeesten is de Tuinmakelaar aanwezig. En natuurlijk wordt de inwendige mens niet vergeten. Zo is er een Duitse Imbiss en zijn er twee bars met diverse hapjes en drankjes.
Provincie:
Tag(s):