woensdag, 14. februari 2007 - 14:41

Almere raadpleegt burgers over toekomst van Meridiaan

Almere

De gemeente Almere is benieuwd naar de mening van Almeerders over de toekomst van de Meridiaan. De gemeente wil van de Meridiaan – de groenzone die loopt vanaf het Bosrandpark, de Havenkom, het Meridiaanpark tot aan de Lage Vaart – dé vrijetijdszone van Almere Buiten maken.Er zijn drie toekomstscenario's waar uit gekozen kan worden.Vanaf zaterdag 17 februari a.s. kunnen belangstellenden tussen 10:00 uur–14:00 uur een kijkje nemen in een speciale tent op het Manifestatieterrein in Almere Buiten (tussen de Havenkom en winkelcentrum).

In de tent worden de drie toekomstscenario's gepresenteerd (om 10:00 uur, om 11:00 uur, om 12:00 uur en om 13:00 uur). Op het halve uur kan er per fiets of per step de Meridiaan in worden gegaan om ter plekke de effecten van de drie toekomstscenario's te zien. Voor de tent is een groot springkussen voor de kinderen en er zijn gratis poffertjes.

Naar verwachting besluit de gemeenteraad in het voorjaar over een toekomstrichting van de Meridiaan. Daarna wordt een concreet ontwikkelingsplan uitgewerkt.
Provincie:
Tag(s):