zondag, 2. december 2007 - 15:37

Ambtenaar Texel genomineerd voor Award

Texel

Mimi Eelman, afdelingshoofd Ruimte van de gemeente Texel is genomineerd voor de Award Jonge Ambtenaar van het Jaar. Samen met drie andere overheidsfunctionarissen is zij geselecteerd voor de laatste ronde. FUTUR, een landelijke netwerk voor jonge ambtenaren organiseert deze Award voor de zesde keer.

De FUTUR Award Jonge Ambtenaar van het Jaar is een eervolle titel, een kunstwerk en een ervaringsprijs voor de beste jonge ambtenaar van het jaar! Het college van B en W van de gemeente Texel is trots dat een van haar werknemers is genomineerd is voor deze landelijke prijs. Op vrijdag 30 november zijn de genomineerde kandidaten voor het eerst met elkaar in debat gegaan tijdens de carrierebeurs overheid.

Op 24 januari 2008 wordt de jonge ambtenaar gekozen. Op deze dag gaan de 4 finalisten voor de ogen van jury en publiek met elkaar de strijd aan door een aantal opdrachten uit te voeren en een spannend slotbetoog te houden. De nominatie van mevrouw Eelman en haar voordrachten tijdens het selectieproces geven de promotie van het eiland Texel en met name het werken bij de gemeente Texel een positieve impuls.

Futur wil het nuttige werk van jonge ambtenaren en de jonge ambtenaar zelf, op een goede en aantrekkelijke manier onder de aandacht brengen. Hiermee willen we een positieve bijdrage leveren aan het imago van jonge ambtenaren en de overheid.
Provincie:
Tag(s):