donderdag, 29. maart 2007 - 9:05

Amnesty’s Make Some Noise Tour in Leeuwarden

Leeuwarden

In maart 2007 is de Make Some Noise tour tegen discriminatie van start gegaan in Nederland. Meer dan 100 DJ’ s en artiesten werken belangeloos mee aan deze tour. Wekelijks maken zij, gedurende een periode van drie maanden, ieder weekend lawaai tegen schendingen van mensenrechten. De Make Some Noise tour doet meer dan 15 clubs aan, iedere dag komen er nieuwe aanmeldingen binnen. De organisatie rekent op een bereik van meer dan 40.000 clubbers tijdens de tour.

Deze tour is dus nu al een daverend succes! Van urban tot hardstyle, van trance tot techno. Fifth Force, de organisatie achter de “Make Some Noise� tour is erin geslaagd de beste DJ’ s en artiesten van verschillende stijlen samen te brengen om te strijden voor een tolerantere wereld.

Op vrijdag 30 maart vindt er een speciale party editie van Make Some Noise tour plaats in club Rumours in hartje Leeuwarden. Met bekende DJ’s als Cor Fijneman, The Looney Tunez, Ronald van Gelderen en Ernesto en Bastian wordt dit een dance event om van te smullen. De opbrengst van de avond komt ten goede aan Amnesty International
Provincie:
Tag(s):