vrijdag, 11. mei 2007 - 17:42

Antastic wint regiofinale Jong Ondernemen

Sevenum

Antastic van Gilde Opleidingen uit Roermond is afgelopen onderdag 10 mei gekozen tot Limburgs beste College Company van 2007. In totaal streden leerlingen van 4 college company’s in Toverland om de titel beste college company van Limburg.

Het product dat Antastic ontwikkelde is Antworks, een antarium. Antworks is gebaseerd op de technologie, die door de NASA werd gebruikt bij het bestuderen van leven in een gewichtloze omgeving en is speciaal ontwikkeld als een leefomgeving voor mieren in de ruimte.

Dit schooljaar zijn ruim 750 studenten in 66 studentenbedrijven actief in Limburg. De verkiezing op 10 mei betrof de MBO-finale. Uit een 10-tal MBO studentenbedrijven werden 4 College Company’s geselecteerd om mee te dingen naar de prijs van beste studentenbedrijf van Limburg. Antastic zal op 2 juni in Amsterdam haar product tijdens de Nederlandse MBO-finale presenteren. Indien Antastic op 2 juni de Nederlandse finale wint kunnen zij meedingen naar de Europese titel waarvoor de verkiezingen in Oslo plaatsvinden.
Provincie:
Tag(s):