donderdag, 7. juni 2007 - 19:35

Apparaatje 95% effectief tegen koortslip

Amsterdam

In de strijd tegen de koortslip komt Pharma Direct met een klein handzaam apparaatje dat 95% effectief is tegen de doorbraak van de vervelende blaasjes. De koortslip is één van de meest voorkomende huidziekten en ontstaat door besmetting met het herpes-simplex-virus type 1. Onder invloed van bijvoorbeeld zonlicht, stress, koorts of menstruatie speelt het virus op en ontstaat de koortslip. Deze vervelende huidziekte kan nu eenvoudig en snel worden voorkomen, met het nieuwe medische apparaat Herpotherm.

Herpotherm werkt op basis van warmte en is 95 procent effectief in het voorkomen van blaasjes en pijn. Het handzame apparaatje is klein en compact en kan gemakkelijk meegenomen worden, klaar voor gebruik zodra de koortslip zich aandient.

Herpotherm moet bij voorkeur gebruikt worden zodra de eerste symptomen zich aandienen, om vermeerdering van het virus te voorkomen. Gebruik van het apparaatje voorkomt pijn en tinteling van de lippen en het ontstaan van de hinderlijke, lelijke blaasjes.

Het vergulde verwarmingselement in het apparaat wordt verwarmd tot een temperatuur tussen 50-51 graden Celsius. Een lichtdiode geeft aan dat het apparaat op temperatuur is. Voor de behandeling dient het apparaat tegen de lip gehouden te worden. De behandeling duurt ongeveer 4 seconden. Een geluidsignaal geeft aan dat de behandeling gestopt kan worden. Herpotherm kan meerdere keren gebruikt worden, al naar gelang de ernst van de symptomen.

Omdat een koortslip besmettelijk is wordt aangeraden het apparaat slechts door één persoon te laten gebruiken. Bij gebruik van de Herpotherm door meerdere personen wordt aangeraden na gebruik iedere keer het bijgeleverde ontsmettingsmiddel te gebruiken.

Het apparaat kan probleemloos gebruikt worden, zonder gevaar voor verbranding. Dankzij het vergulde contactvlak is de Herpotherm ook geschikt voor mensen die allergisch zijn voor chroom en/of nikkel.

Herpotherm is te koop via drogisterij, gezondheidswinkel en apotheek en kost 49,95 euro.
Categorie:
Tag(s):