dinsdag, 27. maart 2007 - 15:49

Appelsientje brengt FruitSensatie op de markt

Amsterdam

Het ontdekken van nieuwe dingen en bijzondere smaken maakt het leven spannend. Onze smaakpapillen worden dan ook graag verrast met een nieuwe drankje. Fruitsappen zijn hier uitermate geschikt voor aangezien er nog veel fruitsoorten te ontdekken zijn. Ver weg op de Braziliaanse savanne vond Appelsientje de sappige caja. Appelsientje FruitSensatie maakt de tropische ontdekking voor iedereen toegankelijk.

Naast de variant met caja introduceert Appelsientje FruitSensatie met carambola, ook wel stervrucht genoemd. De verfrissende, zoetzure smaak van de carambola gemengd met mango en sinaasappel maakt van Appelsientje FruitSensatie een bijzondere drank.

Appelsientje FruitSensatie kenmerkt zich door een rijke, intense smaak. De 100 procent natuurlijke fruitdrank bevat alleen van nature aanwezige fruitsuikers en geen zoetstoffen of andere kunstmatige toevoegingen. Bovendien draagt Appelsientje FruitSensatie het Ik Kies Bewust-logo. Het Ik Kies Bewust-logo helpt consumenten een bewuste keuze te maken voor producten met een gezondere samenstelling.
Categorie:
Tag(s):