donderdag, 29. maart 2007 - 16:28

Assen heeft grootste supermarkt van het noorden

Assen

Het was een spektakel aan de Triade donderdagmorgen, om 09:00 uur openden vier inwoners van Assen de fonkelnieuwe Albert Heijn XL. Zij waren de winnaars van een spectaculaire openingsactie en konden daarom een dag gratis winkelen, "Net zo lang totdat ieder een flink gevulde winkelkar heeft", zegt supermarktmanager Kobus de Haan. "Om 09.00 uur verbraken deze vier Assenaren het lint en is de nieuwe XL officieel geopend."

De Albert Heijn XL is een extra grote supermarkt met het meest uitgebreide assortiment van Nederland. Onder één dak vindt de klant zowel de gebruikelijke supermarktproducten als een royaal aanbod van onder andere huishoudartikelen, dvd's en mobiele telefoons, evenals een fotokiosk om zelf digitale foto's te printen. "Onze XL is de eerste in het noordoosten van Nederland", meldt de supermarktmanager. "We hebben de grootste en de meest moderne supermarkt van de regio waarbij uiteraard de klantvriendelijkheid centraal staat."

Door de komst van de XL sluit de Albert Heijn-winkel aan de Industrieweg voorgoed de deuren. Alle medewerkers verhuizen mee naar de nieuwe locatie. "Omdat onze XL bijna twee zo groot is en we voortaan ook langer open zijn, hebben we een flink aantal nieuwe medewerkers aangenomen", vertelt Kobus de Haan. "Ons team is super enthousiast en staat de klant graag met raad en daad terzijde.

De klanten krijgen tot en met zaterdag 31 maart elke dag elke dag een lekkernij en er zijn speciale openingsaanbiedingen. Albert Heijn XL aan de Triade 14 in Assen is maandag tot en met zaterdag open van 08.00 tot 21.00 uur.
Provincie:
Tag(s):