vrijdag, 23. november 2007 - 20:51

Automobilist overlijdt na ongeval bij knooppunt Paalgraven

Oss

Een 58-jarige inwoner van Venray is vrijdagmiddag bij een ernstig verkeersongeval bij knooppunt Paalgraven om het leven gekomen. De man kwam met zijn personenauto op het kruisingsvlak van de afrit Oss-Oost en de Provincialeweg N324 in botsing met een autoambulance met aanhanger.

De bestuurder van de autoambulance (woonplaats en leeftijd onbekend) kwam uit de richting Oss en wilde rechtdoor de rijksweg A50 oprijden richting Eindhoven. Deze bestuurder is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De man uit Venray was kennelijk voornemens de kruising recht over te steken richting Grave. Zijn auto werd op genoemd kruisingsvlak in de linkerflank geraakt. Hij zat bekneld in zijn voertuig en overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De brandweer heeft hem uit het voertuig bevrijd.
De politie verricht onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Twee passagiers van de autoambulance zijn vermoedelijk lichtgewond op eigen kracht naar het ziekenhuis gegaan. De aard van hun verwondingen is niet bekend.

Door het personeel van de trauma-helicopter werd bijstand verleend aan het ambulancepersoneel. De afritten van de A59 en de A50 zijn door rijkswaterstaat tijdelijk afgesloten zodat de hulpdiensten ter plaatse veilig hun werk konden doen.
Provincie:
Tag(s):