donderdag, 15. februari 2007 - 17:18

Auto's botsen frontaal op elkaar

Exloo

Bij een ongeval op de Oude Dijk in Exloo zijn donderdagmorgen drie mensen gewond geraakt. Een 18-jarige automobilist uit Roswinkel reed samen met een 20 - jarige man uit Valthermond in de richting van Exloo. Uit tegengestelde richting naderde een 27-jarige vrouw uit Noord Sleen, door onbekende oorzaak kwamen beide voertuigen met elkaar in botsing.

Beide bestuurders raakten bekneld en moesten door de brandweer uit de auto worden gehaald. Van beide auto’s is daarvoor het dak verwijderd. De bestuurder uit Roswinkel is met de traumaheli naar het UMC Groningen gebracht, zijn letsel is niet bekend. De man uit Valthermond liep nek- en rugletsel op, hij is naar het Scheperziekenhuis in Emmen gebracht. De vrouw uit Noord Sleen is met een gebroken been naar het Scheperziekenhuis gebracht.

De politie is nog op zoek naar een getuige die vlak achter de vrouw uit Noord Sleen heeft gereden. Deze kwam vanuit de richting Exloo. De politie vraagt deze getuige dringend om contact op te nemen omdat deze belangrijke informatie kan geven over de toedracht tot dit ongeval.
Provincie:
Tag(s):