vrijdag, 2. november 2007 - 14:19

Avond speciaal voor vrouwelijke ondernemers

Littenseradiel

De gemeente Littenseradiel organiseert een avond speciaal voor vrouwelijke ondernemers om mee te denken over “ondernemen in Littenseradiel�. Wat komt daar allemaal bij kijken, wat hebben ondernemers nodig en wat kan de gemeente betekenen. Dus bent u vrouw én ondernemer in de gemeente Littenseradiel? Dan is de gemeente erg benieuwd naar uw inbreng op dinsdag 20 november.

Waarom vrouwelijke ondernemers? Onze gemeente kent verrassend veel vrouwelijke ondernemers; veel startende ondernemers zijn vrouw. Het valt ons op dat zij enthousiast zijn en boordevol ideeën zitten. Als gemeente willen we dit vrouwelijke gezichtspunt graag gebruiken om het beleidsplan “Ekonomy yn Littenseradiel 2007-2010� uit te voeren.

De vraag waar deze avond om draait is: Wat kan de gemeente doen voor ondernemers? De avond is zo opgezet dat de andere deelneemsters zelf de inhoud en de agenda bepalen. De uitkomsten zijn voor ons richtingbepalend. Een paar dagen na de avond krijgen de deelnemers een verslag met de uitkomsten toegestuurd.
Provincie:
Tag(s):