donderdag, 20. december 2007 - 10:46

Bertha Verhoeven voorgedragen als voorzitter KvK Limburg

Maastricht/Venlo

Bertha Verhoeven-van Lierop is voorgedragen als nieuwe voorzitter voor de Kamer van Koophandel Limburg. Zij zal formeel worden benoemd in de eerste vergadering van het nieuwe Algemeen Bestuur van de Kamer van Koophandel Limburg op 7 januari 2008 als opvolger van Jan Mans.

Verhoeven (1943) is 34 jaar lang (tot 1994) werkzaam geweest bij Hovuma Magazijnstellingen B.V. te Reuver, waarvan de laatste periode als directeur. Ook was zij directeur van het Limburgs Centrum voor Bedrijfsopleidingen. Daarnaast heeft zij ruime bestuurlijke en maatschappelijke ervaring bij onder meer de Koninklijke Metaalunie, de Koninklijke Vereniging MKB Nederland en de SER. In 1988 was zij Zakenvrouw van het Jaar. Voorts is zij thans nog betrokken bij tal van maatschappelijke en culturele organisaties.

Verhoeven over haar voordracht als voorzitter van de Kamer van Koophandel Limburg:
“�Ik vertrouw erop dat ik het ondernemerschap in Limburg en omstreken kan ondersteunen en stimuleren. Daartoe wil ik graag mijn ervaring inzetten voor een hechte samenwerking, waarbij ik dicht bij de ondernemers wil staan en met name de MKB-ondernemer een warm hart toedraag.’’

De vertrouwenscommissie uit het Algemeen Bestuur van de Kamer van Koophandel is van mening dat Verhoeven de ideale kandidaat is voor deze functie. Verhoeven is goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de Limburgse economie, heeft ruime ervaring in het bedrijfsleven en beschikt over een groot netwerk.
Provincie:
Tag(s):