maandag, 16. april 2007 - 19:15

Bestuur Feyenoord honderd procent achter Koeman

Het bestuur van Feyenoord heeft maandag laten weten nog het volste vertrouwen te hebben in coach Erwin Koeman. "We staan 100 procent achter hem. Hij is en blijft dit seizoen en ook de volgende twee jaar onze trainer", aldus financieel directeur Onno Jacobs.

Volgens Jacobs bestaat er binnen de gelederen van de Rotterdamse club geen enkele vorm van twijfel over het functioneren van de oefenmeester. "Hij maakt op ons nog steeds een strijdbare indruk. Natuurlijk, onze prestaties zijn de laatste weken niet goed. Maar daarmee is ons geloof in Koeman niet verdwenen. We moeten gezamenlijk rust en vertrouwen uitstralen bij Feyenoord. Er valt dit seizoen nog genoeg voor ons te winnen.�

De zaakwaarnemer van Koeman, Ger Lagendijk, was maandag in De Kuip om daar met de directie over de stand van zaken te praten. Jacobs: "Beide partijen hebben hun vertrouwen in elkaar uitgesproken. We gaan samen door. Van een patstelling is geen sprake."

De crisis bij Feyenoord steeg gisteren tot een hoogtepunt na het 4-1 verlies op bezoek bij Heracles. Een week eerder was er in eigen stadion al met 4-0 verloren van FC Groningen. Na terugkomst uit Almelo werd de selectie opgewacht door een honderdtal supporters. De fans kwamen verhaal halen voor de afstraffing.
Categorie:
Tag(s):