dinsdag, 6. februari 2007 - 17:13

Bestuurders met elkaar op de vuist in shop tankstation

Zwinderen

In een shop van een tankstation langs de A37 kwam het maandagavond tot een handgemeen tussen een 45 - jarige vrachtwagenchauffeur uit Hoogland en twee inwoners uit Hollandscheveld. Eén van de vechtersbazen is zou hierbij zijn portemonnee met daarin € 2.400,- zijn kwijtgeraakt.

De vrachtwagenchauffeur reed vanaf de grensovergang in de richting van Hoogeveen, hij zou hierbij door de voor hem rijdende automobilist een 35 - jarige man uit Hollandscheveld zijn getreiterd. Deze zou steeds met wisselende snelheden voor hem hebben gereden. Volgens de automobilist uit Hollandscheveld zou de vrachtwagenchauffeur voortdurend met zijn lichten hebben geknipperd en kleefde deze.

Op een parkeerplaats langs de A37 stopten beide waarna in de shop na een scheldpartij een vechtpartij ontstond tussen de vrachtwagenchauffeur en de twee inwoners uit Hollandscheveld. De vrachtwagenchauffeur liep hierbij letsel aan zijn hoofd op en deed aangifte van mishandeling.

De man uit Hollandscheveld heeft zich ook op het politiebureau gemeld en deed ook aangifte. De politie onderzoekt de zaak verder.
Provincie:
Tag(s):