maandag, 16. april 2007 - 9:59

Betrapte drankrijders op de bon

Friesland

De politie heeft van de volgende bestuurders het rijbewijs ingevorderd en tevens een proces-verbaal gegeven voor het rijden onder invloed.

Zondagavond, Tesselschadestraat in Leeuwarden, 27-jarige automobilist uit Leeuwarden, 745 ug/l. De bestuurder werd tijdens een alcoholcontrole op diverse locaties binnen de bebouwde kom van Leeuwarden gecontroleerd.

Zondagavond, Spanjaardslaan in Leeuwarden, 41-jarige automobilist uit Leeuwarden, 590 ug/l. De bestuurder werd tijdens een alcoholcontrole op diverse locaties binnen de bebouwde kom van Leeuwarden gecontroleerd.

Maandagochtend vroeg, Pompmakker in Heerenveen, 40-jarige automobilist uit Heerenveen, 860 ug/l. De bestuurder viel op omdat hij midden op de rotonde stilstond. Na controle bleek tevens dat het rijbewijs onlangs was ingevorderd voor het rijden onder invloed. Hierop werd besloten om de auto, die ook niet was verzekerd, in beslag te nemen.

Maandagochtend vroeg, Middelweg in Stavoren, 48-jarige automobilist uit de gemeente Nijefurd, 610 ug/l. De automobilist negeerde een stopteken. Na een achtervolging van drie kilometer konden de agenten de bestuurder tot stoppen dwingen.
Provincie:
Tag(s):