zondag, 16. december 2007 - 14:09

Bezorgster shoarmazaak overvallen

Assen

Een nog onbekende man heeft in de nacht van zaterdag op zondag een medewerkster van een shoarmazaak overvallen, de 46 jarige vrouw bleef ongedeerd. De overvaller ging er met een klein bedrag aan geld vandoor.

De vrouw wilde kort na middernacht, zo rond 00.10 uur, een telefonisch gedane bestelling afleveren in de Kerspellaan in Assen. Ze parkeerde de bedrijfsauto in de straat en zag toen dat het donker was in de woning waar ze volgens het telefoontje moest zijn. Terwijl ze bij het huis stond kwam er een man aanlopen. Hij pakte de vrouw beet en trok haar naar de zijkant van de woning. Hij bedreigt dan de vrouw en dwingt haar een portemonnee af te geven. Hierna loopt hij in de richting van het Noordenveld. De vrouw stapt dan in de auto en waarschuwt de politie.

Volgens de vrouw gaat het om een man met een getinte huidskleur, mogelijk van Indonesische of Molukse afkomst. Hij is ongeveer 1.60 groot en sprak goed Nederlands zonder accent. Hij droeg een legergroene driekwart jas met capuchon. Onder de capuchon droeg hij een donkere muts, mogelijk een bivakmuts. Ook kan het zijn dat hij een donkere sjaal voor zijn gezicht droeg. De vrouw zag alleen de bruine ogen. Hij droeg verder zwarte fijngebreide vingerhandschoenen.

De politie in Assen wil graag in contact komen met mensen die rond middernacht in de Kerspellaan iets van deze overval hebben gezien, die misschien in deze buurt iemand hebben gezien die aan de beschrijving voldoet of die denken te weten wie deze persoon is. Men kan bellen met 0900-8844. Ook anoniem melden kan maar dan via 0800 – 7000.
Provincie:
Tag(s):