woensdag, 6. juni 2007 - 14:04

Bibliotheek Almere introduceert de vakantieservice

Almere

'Met het juiste boek op de mooiste plek!' Met deze slogan kan ieder lid van Bibliotheek Almere gebruik maken van de ‘vakantieservice’. Iedereen kent het wel: heerlijk vakantie, eindelijk eens die boeken lezen die je altijd al had willen lezen. De nieuwste thriller van Saskia Noort, die bijzondere reisgids of dat prachtige fotoboek. Maar er zijn meer mensen die zo denken en dus zijn vaak net díe boeken uitgeleend. Bibliotheek Almere gaat hier nu verandering in brengen. Ieder lid kan een verlanglijst inleveren van die tien boeken die hij / zij altijd al had willen lezen. Zes van die tien boeken worden gegarandeerd geleverd, de rest wordt aangevuld.

De tien boeken (of luisterboeken – cd’s, dvd’s en cd-roms zijn uitgesloten van de service) mogen zes weken lang geleend worden. De kosten hiervoor zijn slechts € 5,-. Het enige dat de leden hoeven te doen is een formulier invullen, die zijn digitaal te vinden op de website of in papieren versie in de bibliotheek, met hun voorkeurslijst. Bibliotheek Almere regelt de rest.

Als het formulier uiterlijk twee weken voordat men op vakantie gaat wordt ingeleverd, dan kan het pakket boeken op een door de klant gewenste datum worden afgehaald in het eigen bibliotheekfiliaal. De actie loopt tot en met 17 augustus. Tot die datum kunnen ingevulde formulieren ingeleverd worden. Als de actie succesvol verloopt, bekijkt Bibliotheek Almere of een herhaling mogelijk is.
Provincie:
Tag(s):