dinsdag, 3. april 2007 - 19:15

Bibliotheek Zeewolde nog open tot vrijdag

Zeewolde

Tot en met donderdag 5 april kunt u nog in de bibliotheek van Zeewolde terecht om boeken, dvd’s, cd-rom’s of tijdschriften te lenen. Vanaf Goede Vrijdag is de bibliotheek bijna twee weken gesloten in verband met de verhuizing naar het Ravelijn.Op vrijdag 20 april gaan (onder voorbehoud) de nieuwe bibliotheekdeuren aan het Ravelijn om 13.30 uur open.

Natuurlijk bent u dan van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de nieuwe bibliotheek. De officiële opening van de nieuwe bibliotheek vindt plaats op vrijdag 8 juni en wordt gevolgd door een week vol feestelijkheden voor jong en oud. Tot en met donderdag 5 april kunt u zich nog aanmelden voor een gratis tuin(ontwerp)gesprek met een landschapsarchitect van bureau Maris op vrijdag 20 april (va 14.30 uur). Wilt u nog een gesprek aangaan, neem dan snel contact op met de bibliotheek want de lijst raakt al aardig gevuld en vol=vol!

Op woensdag 11 april helpen alle kinderen die op een basisschool in Zeewolde in groep 5 zitten, de bibliotheek een handje met de verhuizing. Vanaf 10.30 uur verzamelen 414 (!) kinderen achter de oude bibliotheek in de Kerkstraat. Vanuit de Kerkstraat wordt een lange slinger met kinderen gevormd, helemaal tot in het Ravelijn… De kinderen gaan de bibliotheek helpen om de eerste boeken te verhuizen door de boeken vanuit de Kerkstraat tot in het Ravelijn door te geven. Dit wordt natuurlijk een gezellig spektakel, dus u kunt gerust even komen kijken en de boekverhuizers aanmoedigen want het boeken doorgeven is best een vermoeiend werk!
Provincie:
Tag(s):