woensdag, 25. april 2007 - 10:48

Biologisch dineren op Starteiland Sneekermeer in Sneek

Sneek

Het rondreizende biologische restaurant De Aandacht start zijn reis door Nederland op 19 mei in Sneek. Het Starteiland Snekermeer vormt het decor. Op een weids veld omgeven door water kan men genieten van een 4-gangen topdiner dat voor 100% uit biologische producten wordt bereid door een eersteklas keukenploeg. Vanaf 19:00 uur zijn alle Friese fijnproevers welkom om aan te schuiven bij topkok en gastheer Eric van Veluwen.

Restaurant de Aandacht is een unieke culinaire belevenis. Het is niet zomaar een restaurant. Het heeft geen muren en geen vaste standplaats en er wordt 100% biologisch gekookt. De topkoks Cas Spijkers, Ben van Beurten, Caspar Bürgi en Eric van Veluwen hebben speciaal voor De Aandacht een culinair arrangement samengesteld met uitsluitend de beste biologische producten. Hiermee laten zij hun gasten ervaren dat deze producten het ultieme basismateriaal zijn voor lekker eten.

Dit biologische diner wordt geserveerd op zes bijzondere locaties. Na starteiland Sneekermeer in Friesland, zet Restaurant de Aandacht op 26 mei de tenten op bij Kasteel Croy in Noord-Brabant, op 9 juni op het Museumplein in Amsterdam, op 23 juni (tijdens de open biologische landbouwdagen) tussen de koeien op een weiland bij de biologische boerderij Klein Oldenaller in Putten, 30 juni op het strand bij Noordwijk en op 7 juli in Park Lepelenburg in Utrecht.
Provincie:
Tag(s):